FAQ

Veelgestelde vragen

De Bakkerscadeaukaart doet er alles aan om uw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Hieronder treft u een aantal veel gestelde vragen aan met de bijbehorende antwoorden. Indien uw vraag of het antwoord hieronder niet staat vermeld, neem dan gerust contact op met de Bakkerscadeaukaart via het contactformulier op de contactpagina of door te bellen naar 020-3080757 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur).

Kan ik mijn Bakkerscadeaukaart in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken?

U kunt de Bakkerscadeaukaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende bakker anders aangeeft.

Ik ben mijn Bakkerscadeaukaart kwijtgeraakt, kan ik een nieuwe krijgen?

De Bakkercadeaukaart wordt eenmalig verstrekt, derhalve is het helaas niet mogelijk om een nieuwe kaart op te vragen.

Moet ik mijn Bakkerscadeaukaart in één keer besteden?

Ja, De Bakkerscadeaukaart is eenmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn. Indien u niet de volledige waarde van uw kaart besteedt, vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats.

Hoe kan ik mijn saldo controleren?

Het saldo van de Bakkerscadeaukaart is altijd € 7,50 en dient in één keer besteed te worden binnen de geldende verzilvertermijn.

Betaal ik ter plaatse nog extra kosten?

Aan de Bakkerscadeaukaart zijn geen extra kosten verbonden. Uw Bakkerscadeaukaart is geldig voor het opgewaardeerde saldo. Indien het te betalen bedrag meer is dan het te besteden bedrag, dan is het mogelijk om dit ter plekke bij te betalen.

Kan ik mijn Bakkerscadeaukaart inwisselen voor geld of iets anders?

Het is niet mogelijk uw Bakkerscadeaukaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

Na activatie vindt er geen restitutie plaats.

Mijn Bakkerscadeaukaart is verlopen, kan ik deze verlengen?

De verzilvertermijn van uw Bakkerscadeaukaart is 1 jaar. Na dit jaar is het niet mogelijk om uw cadeaukaart te verlengen.

Hoe lang is mijn Bakkerscadeaukaart geldig?

De Bakkerscadeaukaart is, tenzij anders vermeld, 1 jaar geldig vanaf moment van verzending. Klik hier voor het controleren van de geldigheid. Alleen een Bakkerscadeukaart met een geldige en geactiveerde code is te gebruiken. Na het verlopen van uw Bakkerscadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

Waar kan ik mijn Bakkerscadeaukaart inleveren?

De Bakkerscadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij de deelnemende bakkerijen.

Waar kan ik de Bakkerscadeaukaart kopen?

De Bakkerscadeaukaart is niet te koop en wordt alleen verstrekt aan de gelukkige prijswinnaars van de Nationale Postcode Loterij.

Hoe kan ik mijn bakkerij aanmelden als acceptant van de Bakkerscadeaukaart?

Indien u geïnteresseerd bent om acceptant te worden van de Bakkerscadeaukaart, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Kan ik uit het gehele assortiment kiezen bij de bakker?

Nee, u kunt kiezen uit het ambachtelijke brood assortiment tenzij de bakker zelf anders aangeeft.